Nora

4 april 2006 om 14.16u ben ik ter wereld gekomen. Ik vind het hier best wel plezant.

vrijdag, juli 28, 2006

Rond en rond - Tournesol

Tien dagen samen met z'n drietjes. Heerlijk. The weather was fine. Een hittegolf zogezegd. Maar de bomen, de bergen, the pool en de frisse nachten brachten afkoeling. Nora heeft er geen last van gehad. Ze sliep haar dutjes (voormiddag, namiddag en de lange nacht) ideaal en voor de rest was ze één en al plezier. Ja, ze kreeg natuurlijk bergen aandacht. En ... een geluk voor de buren op de camping: ze weende heel weinig ('s nachts van 23u tot 8u zelfs totaal niet)
Op tien dagen tijd zie je toch het één en ander veranderen. Als ze iets kan of wil vastgrijpen slaakt ze kreten van overwinning of onmacht. Deze kreten klinken nogal voorhistorisch. Ze heeft duidelijk haar stembanden goed ontdekt en test nu een beetje de grenzen. Van luide kreten tot zacht gebrabbel. Wat gaat dat geven?
Op een dag lag ze wat te spartelen op het picnicdeken en toen we haar eventjes lieten doen, lag ze blijkbaar plots op haar buikje te lachen. De volgende poging konden we vastleggen ... ziehier de inspanningen van Nora om tot haar buiklig te komen. Nu ze de techniek beet heeft, kan ze niet meer stoppen.

1 Comments:

  • At 7:39 a.m., Anonymous Anoniem said…

    Hela RollingGirl
    Volop genoten van je eerste reis zo te zien en nog voorbeeldig ook!
    Buikrol perfect uitgevoerd, proficiat! Zelfs Joske is nu wel heel jaloers op zo'n akrobatentoer. Blijven oefenen zulle!
    Tot straks
    Poe

     

Een reactie posten

<< Home